Termeni și condiții

Termeni și condiții

Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului camperone.ro.
Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.
Vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

CamperOne îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum și termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.
Vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Serviciile şi produsele prezentate pe site-ul www.camperone.ro nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ.
Pentru a primi o ofertă din partea CamperOne, veţi contacta direct compania (CONTACT- https://camperone.ro/contact/ si/sau
https://camperone.ro/rezervari/ ).

DREPTURI DE AUTOR
Conținut site-ului este proprietatea CamperOne și este protejat de legislația României.

Cerințe minime
Vârstă minimă 25 de ani și permis de conducere cat. B valabil cu cel puțin 5 ani vechime. Interval de închiriere minim: 3 zile / 2 nopți.

Rezervare și politică de anulare
Pentru rezervare fermă se achita un avans minim de 30% din contravaloarea sejurului iar diferența se achita cel târziu cu 30 zile calendaristice înainte de preluare.În cazul anulării cu mai mult de 30 zile înainte de preluare, se percepe o penalitate de 30%. În cazul anulării cu 15-29 zile înainte de preluare, se percepe o penalitate de 50%. Pentru anulările intervenite în intervalul 01-14 zile, se percepe o penalitate de 100%.

Costuri
Tariful afișat include atât taxa de închiriere cât și asigurare CASCO / RCA cu extindere terioriala. La valoarea totală calculată funcție de numărul de zile, se adaugă o taxa de 100 EUR/sejur care include kit consumabile și servicii spălat/igienizare autorulota. La sejururile din perioadele de sărbători legale(Paște,Crăciun,Revelion) se aplică tariful de vara. Costul total comunicat către client este final și se calculează în RON la cursul BNR din ziua facturării.

Garanția rambursabila
Garanție rambursabila de 500 EUR – exclusiv pentru daune neacoperite de asigurări și produse din vină clientului. Se achita oricând înainte de plecare prin transfer bancar sau card bancar și se rambursează în maxim 2 zi lucrătoare după încheierea sejurului.

Părăsirea teritoriului
Părăsirea teritoriului României se efectuează doar cu acordul prealabil și înștiințarea în avans a Locatorului, în vederea emiterii unei împuterniciri de ieșire din țară pe numele Chiriașului și cu indicarea destinației.

Securitatea datelor personale

Conform legislației pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate de CamperOne exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele transmise către noi prin orice mediu de comunicare vor fi folosite numai pentru trimitere de oferte, emitere de contracte și facturare. Conform legislației pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate de CamperOne SRL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele transmise către noi prin orice mediu de comunicare vor fi folosite numai pentru trimitere de oferte, emitere de contracte, facturare, etc.